van Stress naar Relax

19-20 januari 2019
2-3 maart 2019
30 – 31 maart 2019

 “Mensen krijgen zo vaak te horen: laat het toch los, je moet ontspannen.

Maar niemand vertelt je hoe je dat doet.

Wij Petra en Nancy, weten uit eigen ervaring hoe lastig het is om de balans te houden tussen werk en privé. Onze unieke BAL methode passen we dagelijks toe in ons eigen drukke leven. Door het begeleiden van honderden vrouwen en het volgen van veel trainingen en opleidingen hebben wij het geheim ontdekt. Ons programma is tijdbesparend en bevat een duidelijk stappenplan. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar verschillende cursussen en methoden om tot jou tot een ontspannen leven te brengen, wel zo makkelijk toch?

Wij zien als massage-therapeuten veel vrouwen met stressklachten in onze praktijk. Hun belangrijkste vragen: Hoe kan ik dit loslaten? Hoe kan ik mijn situatie veranderen? Gevolgd door: Waarom heeft nooit iemand mij dit geleerd?

Wij kunnen jou dit leren! Het is onze passie om dit te doen omdat we het jou gunnen om ontspannen door het leven te gaan. Om vol enthousiasme en plezier te leven en om dingen te leren waardoor jij relaxt wordt en blijft. Zo kunnen we met elkaar het verschil in de wereld maken en onze kennis weer doorgeven aan je naasten en aan de volgende generatie.

Dus wil jij graag:

Meer energie hebben

Meer rust in je hoofd

Meer tijd voor jezelf

Je ontspannen voelen

Jezelf weer terug vinden

Jezelf weer op 1 zetten

Brenda

Ik zat helemaal vast in mijn gevoel. Niet alleen in mijn gevoel maar ook in mijn lichaam. De workshop heeft me weer het idee gegeven hoe mijn leven kan zijn. Niet een leven zoals anderen van me verwachten of zoals het hoort maar wat ik wil! Een paar maanden later heb ik al een paar van mijn doelen gehaald die ik die dag gesteld had, heerlijk!

 “Een ontspannen leven is een keuze”

Je weet dat het zo niet langer gaat maar hoe moet het dan? Je voelt dat je graag wilt veranderen maar hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken. Jezelf weer terugvinden, wie ben je nou echt?  En wat wil je dan wel met je leven?

Hoe krijg je weer die rust in je hoofd, in je lichaam en vertrouwen in jezelf?
Je wilt zo graag meer energie en simpelweg gelukkig en blij zijn.
Hoe krijg je weer overzicht en weet je wat je wél graag wilt.

Mensen om je heen schijnen het allemaal zo goed te weten! Ze zeggen tegen je, zoek hulp, laat het los, ga wat leuks doen of alles valt wel een keer op z’n plekje. Allemaal van die losse kreten zonder dat iemand je echt helpt. Wat voor hulp, waar dan, bij wie en wanneer komt het dan goed? Hoe doe je dat loslaten? Iets leuks doen, ik heb al moeite om van de bank af te komen….

Voor ons is dit zo herkenbaar! Ook wij hebben in deze situatie gezeten. Wij snappen dit helemaal.

Dit kunnen onderwerpen zijn waar je mee zit:

Je hoofd zit vol met to-do lijsten

Je voelt onrust in je lichaam

Je bent altijd bezig

Je bent al moe als je je bed uitkomt

Je voelt je nooit ontspannen

Je hebt geen idee wat je écht wilt

Je hebt weinig zelfvertrouwen

Je zit vast in je gevoel en je lichaam

 

“A journey of a thousand miles begins with a single step”

Alles begint met kleine stapjes. Stapjes richting het leven wat jij voor ogen hebt. 

In twee dagen leren wij je alles over waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat je tot nu heeft tegengehouden. Door je twee dagen hierin onder te dompelen blijft het beter in je systeem zitten. Wij verbinden je weer met jezelf en met wat jij nou echt wilt. Vanuit vertrouwen en veiligheid!

We geven je duidelijkheid en inzicht in hoe je leven er uit gaat zien en hoe je jouw angsten en excuses zelf kan loslaten.

Dus wil jij graag:

Je gewoon gelukkig voelen

Meer rust in je hoofd

Een stappenplan naar jouw doel

Meer energie hebben

Je ontspannen voelen

Jezelf weer terug vinden

Jezelf accepteren wie je bent

Overzicht in je leven

 “ Het geluk in je leven is afhankelijk van de kwaliteit van je gedachten

Twee dagen om je mee te nemen naar een leven vol ontspanning, geluk en liefde! Het worden interactieve dagen waarin vertrouwen en veiligheid voorop staan. We gaan vooral veel oefenen zodat je elke dag van je leven terug kan grijpen naar alles wat je geleerd hebt. We maken een moodboard zodat je een focus punt in je huis hebt hangen. Dat herinnert je eraan waar je écht naar toe wilt.
Ademen, meditatie, bewegen en lachen is een onderdeel van de training. En natuurlijk een heerlijke lunch. Wij worden er elke keer weer zo enthousiast van! 

Tijdens de training gaan we aan de slag met:

Je energie niveau omhoog brengen

Je drukke hoofd leegmaken

Leren loslaten

Visueel maken van je dromen

Je leren focussen en beslissingen nemen

Mediteren, massage, reflecteren en ademhalen.

Ontdekken wat je écht wilt

Je angsten en excuses die je tegenhouden

Een stappenplan om je weg te vervolgen

 “ Laat je dromen groter zijn dan je angsten”

En twijfel je nu of vind je het veel te spannend om te komen?

Denk je nu:

Het is vast niks voor mij.
Ik heb hier geen tijd voor.
Als ik erheen ga kan ik niet bij mijn kinderen zijn.
De andere zullen wel denken wat doet zij nou hier.
Wat nou als het echt zou lukken.
Ik ben te bang en onzeker hiervoor.
Ik zit zo in de problemen, niks helpt.
Mijn lichaam doet te veel pijn om te komen
Ik ben hier vast veel te moe voor.

Wij zijn er voor je.  Twee hele dagen staan we voor je klaar om je te begeleiden in jouw persoonlijke proces. Sinds wij relaxt zijn gebeuren er allemaal positieve dingen in ons leven. Geld, geluk en gezondheid komt in overvloed naar ons toe. En ook andere vrouwen vertellen ons wat onze trainingen voor positief effect heeft gehad op hun leven. Ook zij zijn relaxter, vinden nieuwe banen of partners. Hun band met de kinderen is verandert, met ouders en collega’s . Vanuit ontspanning is alles mogelijk !

Handige en praktische ontspanningstips


Met de stress in mijn lijf reed ik richting jullie workshop. Het was duidelijk dat ik toe was aan ontspanning :-). Behalve dat ik met handige en praktische ontspanningstips naar huis ging was het goed om weer eens een moment van bewustwording te hebben. Jullie weten op een energieke manier, samen en ieder op je eigen manier, ruimte en mogelijkheden te creëren van een gestresst leven naar een relaxed leven. Wat laat ik los? De gedachte: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!” Heerlijk, wat een bevrijding!

Barbara

Quali-tijd

WAT KOST HET?

Max aantal deelnemers: 30 vrouwen
Data: 19 en 20 januari, 2019, 2 en 3 maart,
30 en 31 maart 2019

Waar: Abcoude
Wie: Petra en Nancy

Investering: € 297,00