Petra en Nancy

                                                                                                                                       Dé life changers van Nederland

Relax Academy

Wij weten als geen ander hoe het is om alle ballen

hoog te willen houden en voortdurend moe en gestrest te zijn.

Wat maakt nou dat dat wij de aangewezen personen zijn om jou te helpen ontspannen?

We werken beiden als zelfstandige ondernemers in onze eigen massagetherapie praktijken en hebben dit jarenlang gecombineerd met de zorg voor onze gezinnen met kleine kinderen. Petra heeft als alleenstaande moeder een zware taak gehad om dit samen met haar pittige studie op een relaxte manier te doen.

Petra: “na mijn scheiding ben ik een toestand beland waarin ik het niet meer zag zitten. Drie kleine kinderen, mijn eigen praktijk en geen idee hoe ik financieel kon rondkomen. Er waren veel dagen waren ik mij verschuilde achter het masker van “het gaat prima met mij”.  Terwijl ik van binnen alleen maar kon huilen. Stress, paniek en slapeloze nachten waren een standaard onderdeel van mijn leven geworden. Ik zag geen uitweg tot iemand mij naar een fantastische coach stuurde. Hij nam mijn masker af en leerde me weer voelen dat alles goed kon komen, dat ik er mag zijn en me niet meer hoefde te verschuilen. Hij leerde me om weer in mijn kracht te staan en leuke dingen voor mezelf te doen. Want dat was ik kwijt geraakt, wat vind ik nou nog leuk in het leven? Dat gun ik jou ook!” 

Nancy was vroeger een verlegen meisje die totaal geen idee had waar ze met haar leven naar toe wilde. Onzeker, weinig zelfliefde en vele negatieve overtuigingen stonden haar in de weg. 

Nancy: “iedereen ondervind wel eens periodes van stress in zijn of haar leven. Bij mij begon het toen ik als klein meisje mijn moeder verloor. Ik veranderde van een enthousiast meisje die voluit leefde in een onzekere tiener met veel negatieve gedachten. Toen ik op mijn 26e beviel van mijn eerste kind kreeg ik kraamvrouwenkoorts en bleek mijn baby een huilbaby te zijn. Onzekerheid was al een vast patroon in mijn leven en dit maakte het alleen maar erger. Na vier jaar nam ik de beslissing dat ik op deze manier geen voorbeeld voor mijn inmiddels twee jonge kinderen kon zijn. Wat had ik ze nou te bieden als ik zelf niet eens kon genieten van het leven? Vele uren therapie en coaching kreeg ik tijdens mijn opleiding massage therapie. Wat was ik hier blij mee! Het heeft mijn leven letterlijk in beweging gezet, ik ben beweging geworden! Beweging in mijn overtuigingen creëerde een sprong naar onvoorwaardelijke zelfliefde. Ik maakte een sprong naar het leven waar ik zin in heb. Geen limitaties meer voor mij maar leven zonder hokje in volledige vrijheid. Genieten van het leven is wat ik jou kan leren! 

Samen zijn wij sterk

Doordat wij onze krachten gebundeld hebben staan we sterk in verbinding met elkaar en kunnen jou nog krachtiger weer in verbinding brengen met jezelf. Wij leren je om te leven vanuit liefde voor jezelf oftewel de verbinding met je hart en je hoofd  weer aan te gaan . Iets mooiers dan dat bestaat er eigenlijk niet. 

Wij coachen vanuit onze passie, we leren je om laten zaken los die eigenlijk onbelangrijk en limiterend zijn. We leren je om genoeg tijd voor leuke dingen in te plannen doordat jij jezelf weer op nummer 1 gaat zetten. Een goede planning en focus geeft je weer genoeg energie, deze geheimen willen we graag met jullie delen!

 

Hoe is de Relax Academy ontstaan?

We zijn gespecialiseerd om anderen te helpen ontspannen, tijdens de massagetherapie behandelingen die we geven hoorden we steeds meer verhalen van vrouwen die een oplossingen zochten om alle ballen relaxed in de lucht te houden. Deze vrouwen vertelden ons dat ze zo blij waren met de ontspanning waardoor ze genoeg energie en inspiratie kregen om de balans in hun leven terug te krijgen.

We besloten om elkaar regelmatig te masseren en te coachen om weer eens te voelen waarom onze behandelingen voor onze cliënten nou zo fijn zijn. Na een aantal sessies en vele gesprekken hebben we besloten om al onze kennis te gaan combineren en dit niet alleen maar 1 op 1 te gaan gebruiken maar dit te gaan delen met alle vrouwen in Nederland. Het zou toch fijn zijn als wij allemaal zo ontspannen zijn dat je leven alleen nog maar uit genieten zou bestaan?

Hoe gaan we jou op weg helpen? Wij hebben live en online trainingen ontwikkeld om tot een ontspannen leven te kunnen komen. Het totaalconcept is tijdbesparend, je hoeft dus niet op zoek te gaan naar verschillende cursussen en methoden, wel zo makkelijk toch?

Door middel van blogs, challenges, onze geheime tips, e-book, trainingen en seminars willen we jullie meenemen in onze missie; alle Nederlandse vrouwen tot de meest ontspannen van de hele wereld te maken.
De trainingen geven niet alleen ontspanning voor dit moment maar ook op de langere termijn zodat je er elke keer naar terug kan grijpen. We laten je in het programma ook echt voelen hoe het voelt om ontspannen te zijn. Dit doen we door middel van coaching, adviezen, doelen stellen, oefeningen, muziek, voeding en natuurlijk massage!