Petra en Nancy

                                                                                                                                       Dé relax coaches van Nederland

Relax Academy

Wij weten als geen ander hoe het is om alle ballen

hoog te willen houden.

Wat maakt nou dat dat wij de aangewezen personen zijn om jou te helpen ontspannen?

We werken beiden als zelfstandige ondernemers in onze eigen massagetherapie praktijken en hebben dit jarenlang gecombineerd met de zorg voor onze gezinnen met kleine kinderen. Petra heeft als alleenstaande moeder een zware taak gehad om dit samen met haar pittige studie op een relaxte manier te doen. Nancy combineerde dit met haar champagne importeer bedrijf en studeert net als Petra ook nog steeds.

Ons grote geheim is dat we goed zijn in werken vanuit onze passie, we laten zaken los die we onbelangrijk vinden, we plannen genoeg tijd voor leuke dingen in doordat we onszelf op nummer 1 zetten. Een goede planning en focus geeft ons genoeg energie, deze geheimen willen we graag met jullie delen.

 

Hoe is de Relax Academy ontstaan?

We zijn gespecialiseerd om anderen te helpen ontspannen, tijdens de massagetherapie behandelingen die we geven hoorden we steeds meer verhalen van vrouwen die een oplossingen zochten om alle ballen relaxed in de lucht te houden. Deze vrouwen vertelden ons dat ze zo blij waren met de ontspanning waardoor ze genoeg energie en inspiratie kregen om de balans in hun leven terug te krijgen.

We besloten om elkaar regelmatig te masseren en te coachen om weer eens te voelen waarom onze behandelingen voor onze cliënten nou zo fijn zijn. Na een aantal sessies en vele gesprekken hebben we besloten om al onze kennis te gaan combineren en dit niet alleen maar 1 op 1 te gaan gebruiken maar dit te gaan delen met alle vrouwen in Nederland. Het zou toch fijn zijn als wij allemaal zo ontspannen zijn dat je leven alleen nog maar uit genieten zou bestaan?

Hoe gaan we jou op weg helpen? Wij hebben live en online trainingen ontwikkeld om tot een ontspannen leven te kunnen komen. Het totaalconcept is tijdbesparend, je hoeft dus niet op zoek te gaan naar verschillende cursussen en methoden, wel zo makkelijk toch?

Door middel van blogs, challenges, onze geheime tips, e-book, trainingen en seminars willen we jullie meenemen in onze missie; alle Nederlandse vrouwen tot de meest ontspannen van de hele wereld te maken.
De trainingen geven niet alleen ontspanning voor dit moment maar ook op de langere termijn zodat je er elke keer naar terug kan grijpen. We laten je in het programma ook echt voelen hoe het voelt om ontspannen te zijn. Dit doen we door middel van coaching, adviezen, doelen stellen, oefeningen, muziek, voeding en natuurlijk massage!

Pin It on Pinterest