Training Powervrouw wijzer!

-25 november 2018-

Word de Powervrouw die je wilt zijn, zonder jezelf te verliezen!
Kom naar de Powervrouw WIJZER dag 

Je verdient het om die powervrouw te zijn die je al bent!

Alle vooruitgang komt met kleine stapjes. Iedere stap is er één. Wat heb jij nog nodig om beter voor jezelf te gaan zorgen? Een dikke vette burn-out?

Of wil je die voorkomen, en gun je het jezelf om met jezelf aan de slag te gaan? Alleen als je in actie komt, zal je iets gaan veranderen. Je verdient het echt om een leuk en licht leven te hebben! Net zoals jij iedereen altijd alles gunt, mag jij het jezelf ook gunnen. Het begint allemaal met de eerste stap.

We hopen je binnenkort te ontmoeten tijdens de Powervrouw training!

Onze training kan je helpen om uit je gestreste leven te komen,

zodat jij je rustiger, gelukkiger en gezonder voelt . 

Je voelt je gestrest

Waardoor je het gevoel hebt dat je altijd overal achteraan loopt? Je hoofd loopt letterlijk over?

Je maakt je zorgen over, geld, je werk of je kinderen

En lig je er s’ nachts wakker van of pieker je er vaak over?

Je voelt je vaak moe

waardoor je gezondheid in gevaar komt en je niet zo heel gezellig bent.

Je hebt vaak last van kleine kwaaltjes

hoofdpijn, rugpijn, onrust in je lichaam, hartkloppingen of last van je hormonen?

Je voelt dat je geleefd wordt?

Je werk is niet zo leuk maar je zit er nou eenmaal aan vast. Je zal toch geld moeten verdienen toch? Soms slaat de paniek toe omdat de situatie zo uitzichtloos lijkt.

Onze training kan je helpen om de vrouw te worden die je wél wilt zijn, met meer rust en minder stress en waarbij jij je weer gelukkig en energiek voelt. 

Powervrouw in één dag.

Wat het mij gebracht heeft, is beter te relativeren en beter naar mijn lijf te luisteren.
Ik pak vaak even mijn werkmap van de training. Ik lees het weer even door en daar word ik dan weer relaxt van!

Francis

Wij hebben ons leven omgegooid!

Ons leven was een aantal jaar geleden nog chaotisch en gestrest, we renden van hot naar her zonder overzicht te hebben. Wanneer kwam er eens een eind aan onze eindeloze to-do lijstjes? En aan al die eisen die gesteld werden door werk, relatie en kinderen, al die ballen die we probeerden in de lucht te houden. Tot het moment dat we echt niet meer konden en zo gestrest waren dat we ons leven moesten veranderen! Maar wat wilden wij nou echt met ons leven?

Doordat we geleerd hebben om los te laten, goed voor onszelf te zorgen en ons zelf op de eerste plaats te zetten. Wij hebben onze eigen BAL methode in ons leven toegepast en kunnen nu alle ballen loslaten die niet belangrijk zijn. Verandering is lastig maar wij zijn er om samen met jou de uitdaging aan te gaan! Wij nemen de excuses, die jij gebruikt om druk te blijven weg, zodat er ruimte ontstaat om de reis naar een ontspannen leven te gaan maken. Maar het belangrijkste is dat je weet waar je heen wilt, hoe gaat jouw leven eruitzien? Wat wil je écht met je leven doen?  Als wij het kunnen…kan jij het ook! Ook al geloof je dat zelf misschien nog niet.

Meerdere deelnemers hebben aangegeven dat deze trainingsdag hun leven veranderd heeft. We kunnen uiteraard niet toveren, maar we kunnen je wel garanderen dat je een super fijne en relaxte training krijgt waarbij je veel nieuwe dingen leert over jezelf.

Tijdens de eendaagse Powervrouw training op 25 november leren we je onze methode, en ga je aan de slag met de eerste stappen om vol zelfvertrouwen en enthousiasme in het leven te staan.

Tijdens de training gaan we aan de slag met:

Je drukke hoofd

Hoe krijg je meer rust in je hoofd. Ruimte om weer na te denken en te focussen op wat jij graag wilt?

Je energie niveau

Waarvan word je blij en enthousiast en levert je energie op? Maar ook wat kost je veel energie en wie?

Je zelfvertrouwen

Hoe denk je over jezelf, wat ben je in je leven gaan geloven? Deze gedachten gaan we onderzoeken, zodat jij een positief zelfbeeld gaat ontwikkelen.

Mediteren, massage, reflecteren en ademhalen.

Alles wat je kan gebruiken om ontspannen te zijn en te creeeren wat jij graag wilt. Vanuit ontspanning kan je alles bereiken!

Wat wil je loslaten?

Alles ballast die je met je meedraagt zorgt voor een slechte gezondheid. Dat wil je toch niet?

Ben jij klaar voor een life changing dag, helemaal voor jezelf?

Bonus: 1-op-1 begeleiding na de training

Bewustwording is belangrijk, maar actie ondernemen is het allerbelangrijkste. Als je geen actie onderneemt, blijft alles zoals het is. Daarom vinden we het heel belangrijk om je hierbij te ondersteunen. Je hoeft het niet alleen te doen!

Om na de training nog samen verder te bouwen aan jouw nieuwe leven, geven we je als BONUS nog een gezamenlijke coachsessie van 60 minuten via Skype.

Als je nu niets verandert, wat krijg je dan? 

Stel dat je nu niet in actie komt, hoe zit jouw leven er dan over 5 jaar uit? Heb je zoals zoveel vrouwen je eerste burn-out al achter de rug? Ben je nog steeds moe en heb je geen energie om te bewegen of om goed voor jezelf te zorgen? Omdat anderen al je tijd in beslag nemen?

En over 10 jaar begin je steeds meer lichamelijke klachten te vertonen omdat de gevolgen van teveel stress nou eenmaal een slechte gezondheid met zich meebrengen? Tijd en aandacht voor jezelf is waarschijnlijk nog steeds ver te zoeken. En als je jaren later wat meer tijd voor jezelf krijgt omdat je kinderen de deur uit zijn komt daar ineens de zorg voor je ouders om de hoek kijken. En jij? Jij zit volkomen uitgeblust op de bank omdat je niet in jezelf hebt geïnvesteerd! Die leuke baan of promotie is er nooit van gekomen, de reizen die je had willen maken, de leuke dingen die je had willen doen. Simpelweg omdat je daar de energie niet voor had en alles en iedereen voorrang kreeg om een gelukkig leven te hebben.


Is dat nou wat jij wilt met je leven??

Kies dus vanaf nu voor jezelf en doe met ons mee! En help ons om onze missie “alle vrouwen in Nederland tot de meest ontspannen van de wereld te maken” tot stand te laten komen. Het heeft niet alleen invloed op jou maar ook op de mensen om je heen, je kinderen, je partner, je collega’s en vriendinnen.

Vind je het wel prima zo of doe je mee?

Na de training: 

Heb je meer rust in je hoofd en in je lichaam

Je hoeft niet meer gestrest door het leven te gaan. We geven je alle tools mee om je hele leven ontspannen te kunnen zijn.

Heb je overzicht

Hiermee kan je richting gaan geven aan je vernieuwde leven. Duidelijkheid helpt je om focus op jouw doelen te houden en je niet te laten afleiden.

Kent je zelfvertrouwen geen grenzen meer

Je staat weer positief in het leven. Anderen hoeven je niet meer te vertellen wat je precies moet doen of wat er van je verwacht wordt. Je kan het zelf, nee zeggen en grenzen stellen zijn nu precies wat bij je past.

Weet je hoe je je energie niveau kunt verhogen

Door een hoger energie niveau bereik je makkelijker je doel! Energie is het meest belangrijke in je leven, zonder energie kan je niet in beweging komen.

Durf je voor jezelf te gaan staan en “nee” te zeggen

Alle dingen die je geen energie geven, heb je in kaart gebracht. Je weet hoe je hier “nee” tegen kunt zeggen, en “ja” tegen jezelf. Je neemt meer verantwoordelijkheid voor je eigen leven en weet hoe jij je eigen leven zelf kunt invullen.

Zie je de dingen positiever en creëer jij je eigen leven

Uiteraard kun je aan sommige dingen niks veranderen, maar je kunt wel zelf bepalen hoe je met situaties omgaat. Door zelf je leven in te richten én door anders naar dingen te kijken, maak je je leven een stuk lichter.

WAT KOST HET?


Investering in jezelf is € 147, inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee en wat lekkers. Uiteraard krijg je ook een mooi werkboek.

Wanneer: voorjaar 2019

Tijd: 9.30 – 16.00 uur

Waar: Abcoude (Regio Amsterdam/Utrecht)

Trainsters: Petra en Nancy

Vind je het wel prima zo of doe je mee?


Veel gestelde vragen:

Ik weet niet of dit wel het goede moment is, komt er nog een volgende training?
Is het ooit wel het goede moment? Wat maakt dat dit niet het goede moment is? We weten nog niet zeker of er een nieuwe trainingsdatum komt, mail aub even naar info@relaxacademy.nl
Ik meld me aan, zit ik er dan meteen aan vast?
Je hebt je ingeschreven als deelnemer voor een seminar, live of online training. Na ontvangst van jouw betaling is de aanmelding definitief.
Wat doe ik bij verhindering?
Als je onverwacht verhinderd bent voor een seminar of live training. Je kan je je altijd kosteloos laten vervangen door iemand anders, mits het minimaal 1 week voor aanvang aan ons doorgegeven.

Annulering is alleen per e-mail mogelijk tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de live training. Indien je korter dan 4 weken van tevoren annuleert dan wordt hiervoor een bedrag van € 100,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf twee weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deelnamekosten worden niet terugbetaald, het is wel mogelijk om aan een volgende gelijkwaardige bijeenkomst deel te nemen. Voor de seminar is het niet mogelijk om restitutie te ontvangen.

Deelname aan de online trainingen kunnen op ieder moment stopgezet worden, hierbij vind geen restitutie van het  deelnemersgeld plaats. De Relax Academy behoudt zich het recht voor deelname aan een online training te weigeren als wij het niet verantwoord vinden, de online deelnemer krijgt het volledige bedrag terug.

Zie verder de algemene voorwaarden 

Ik loop al bij een therapeut of coach, is dit dan toch ook waardevol voor mij?
Je natuurlijk is dit dan waardevol. Elke coach/trainer heeft zijn eigen aanpak en insteek om je verder te helpen. Samen helpen we je verder. Onze kracht is om niet alleen je denken aan te pakken maar ook je lichaam hierbij te betrekken.

Heb je nog meer vragen?

Mail of bel ons dan! Telefoon, 06 – 11491194 of via e-mail: info@relaxacademy.nl.