Powervrouwen!

Wil jij ook een ontspannen Power Vrouw worden?

Wij Petra en Nancy, weten uit eigen ervaring hoe lastig het is om de balans te houden tussen werk en privé. Ons programma passen we dagelijks toe in ons eigen drukke leven.

Onze 5 live trainingsdagen gaan er voor zorgen dat je net als wij, een echte Power Vrouw met een relaxed leven gaat worden.

5 geweldige trainingsdagen, Power Vrouwen

Deze 5 trainingen zorgen ervoor dat je alle kennis krijgt die je nodig hebt om zo bewust mogelijk een ontspannen leven te kunnen gaan leiden.

Doordat je iedere training nieuwe makkelijke toepasbare opdrachten krijgt blijf je in een positieve flow en wordt je gestimuleerd om dit meteen te kunnen gaan toepassen. Doordat we met kleine groepen werken is er aandacht voor iedereen. De samenwerking met andere in de groep gaat er voor zorgen dat je gemotiveerd aan de slag gaat, op een ontspannen manier natuurlijk. Een ontspannen leven is een keuze!

In deze 5 live trainingen “Power Vrouwen” leer jij hoe je:

zonder stress kan leven

energieker kan zijn

bewustwording, acceptatie en loslaten

jezelf ontspant door ademen en massage

jezelf op nummer 1 zetten

” Believe you can and you’re halfway there “

Opzet van het programma:

5 onvergetelijke dagen

Deze 5 trainingen zorgen ervoor dat je alle kennis krijgt die je nodig hebt om zo bewust mogelijk een ontspannen leven te kunnen gaan leiden.

Doordat je iedere training nieuwe, makkelijke toepasbare opdrachten krijgt blijf je in een positieve flow en word je gestimuleerd om dit meteen te kunnen gaan toepassen. We werken met kleine groepen, hierdoor is er aandacht voor iedereen. De samenwerking met anderen in de groep gaat er voor zorgen dat je gemotiveerd aan de slag gaat, op een ontspannen manier natuurlijk. Een ontspannen leven is een keuze!

In de onvergetelijke dagen krijg je:

inspirerende en uitdagende oefeningen

je stresspunten in kaart gebracht

massage-, en ontspannings- en ademhalingsoefeningen

een lidmaatschap van een besloten online community

persoonlijke begeleiding

een heerlijke lunch

Bonus:

je vult je eigen ontspanningsbox

Onderwerpen die aan bod komen in de training: 

Dag 1:

Tijd voor Actie

Deze dag gaan we jou in beweging zetten. Je gaat door middel van doelen stellen een voorstelling maken van hoe jouw ontspannen leven er uit zou zien. Gedurende de 5 dagen wordt dit jouw leidraad.

Dag 2:

Ont-moeten

Staat in het teken van ont-moeten, wat moet je nou eigenlijk van jezelf of anderen en hoe zet je dit om in willen?  Welke ballen houd je elke dag in de lucht en welke kan je best eens laten vallen…

Dag 3:

Wat voedt jou?

Eet jezelf ontspannen, wat is de invloed van voeding op je stress niveau en hoe kan je dit inzetten om tot ontspanning te komen. Maar ook, hoe voed je jezelf met andere dingen dan voedsel.

Dag 4:

Loslaten

Ademen en loslaten is het onderwerp van deze dag. Laat het toch los.. makkelijker gezegd dan gedaan..  gelukkig hebben wij hiervoor leuke en makkelijke oefeningen voor zodat ook jij kan gaan loslaten.

Dag 5:

Inzichten

De laatste dag alweer, komt je doel al in zicht?  Je hebt deze trainingen geleerd om bewust te worden, te accepteren en daarna los te laten. Vandaag kan je eindelijk gaan ontspannen.

WAT KOST HET?

De investering in jezelf is 5 weken en bedraagt 1497 euro of in termijnen, 5 x 329 euro. 

Kom je samen met een vriendin? Dan ontvang jij 50 euro korting.
Let op, schrijf je dan samen in.

De trainingen zijn van 9.30 tot 16.00 uur. De locatie zal in de omgeving van Amsterdam zijn.

Wil je ook een ontspannen Power Vrouw worden?

Data: medio 2018

Waar: Abcoude

Hoe laat: 09:30 tot 16:00 uur 

Wie: Petra en Nancy

Investering: €1497,-

Wil je ook een ontspannen Power Vrouw worden?

Schrijf je dan in voor de 5 trainingen!

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt de aanmeldprocedure?

Aanmelden werkt heel eenvoudig:

  1. Klik op de link of knop ‘inschrijven’. In je browser verschijnt de aanmeldpagina met het inschrijfformulier.
  2. Je vult alle verplichte gegevens in (gemerkt met *).
  3. Vervolgens klik je op de knop aanmelden. Dan verschijnt een bevestigingsvenster.

Je ontvangt uiterlijk binnen 1 werkdag een complete bevestiging met route informatie via de e-mail. Tevens ontvang je een factuur in een aparte e-mail.

Ik meld me aan, zit ik er dan meteen aan vast?

Je hebt je ingeschreven als deelnemer voor een seminar, live of online training. Na ontvangst van jouw betaling is de aanmelding definitief.

Wat doe ik bij verhindering?

Als je onverwacht verhinderd bent voor een seminar of live training. Je kan je je altijd kosteloos laten vervangen door iemand anders, mits het minimaal 1 week voor aanvang aan ons doorgegeven.

Annulering is alleen per e-mail mogelijk tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de live training. Indien je korter dan 4 weken van tevoren annuleert dan wordt hiervoor een bedrag van € 100,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf twee weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deelnamekosten worden niet terugbetaald, het is wel mogelijk om aan een volgende gelijkwaardige bijeenkomst deel te nemen. Voor de seminar is het niet mogelijk om restitutie te ontvangen.

Deelname aan de online trainingen kunnen op ieder moment stopgezet worden, hierbij vind geen restitutie van het  deelnemersgeld plaats. De Relax Academy behoudt zich het recht voor deelname aan een online training te weigeren als wij het niet verantwoord vinden, de online deelnemer krijgt het volledige bedrag terug.

Zie verder de algemene voorwaarden 

Heb je een vaste coach bij de privé coaching sessies van de Masterclass?

Je werkt elke week met dezelfde coach, in dringende gevallen kan bij verhindering van de coach een vervanger diens plaats innemen.

Hoe weet ik of er nog plaatsen beschikbaar zijn?

Heel eenvoudig: we zetten op de site als het seminar of de training vol zit. Wil je je met  meerdere deelnemers tegelijk inschrijven? Dan is het verstandig om eventjes contact met ons op te nemen. Dat kan per telefoon, 06 – 11491194 of via e-mail: info@relaxacademy.nl.

Hoe weet ik of de training doorgaat?

Wij organiseren de live trainingen en seminars volgens een van te voren vastgestelde kalender. Veertien dagen voor de training beslissen wij definitief of de training doorgaat.

Mocht de training niet doorgaan – wat zelden of nooit gebeurt – dan overleggen wij (telefonisch) met je. Kunnen wij geen passend alternatief afspreken? Dan krijg je – wanneer je al had betaald – je geld volledig terug.

Heb je nog meer vragen?

Mail of bel ons dan! Telefoon, 06 – 11491194 of via e-mail: info@relaxacademy.nl.

Pin It on Pinterest