E-book

tips voor een ontspannen, gelukkig en liefdevol leven

 Wil jij ook meer ontspanning, geluk en liefde?

De tips in dit e-book gaan jou 12 maanden lang helpen om uit jouw te drukke leven te komen.

E-book “RELAX”   Briljant, eenvoudige tips.

Een must read voor: iedereen die relaxed wil gaan leven en op een ontspannen manier alle maanden van het jaar door wil komen. Vol geluk en liefde!  E-book RELAX € 11,95. Wil je het boek cadeau doen? Dan sturen wij een cadeaubon naar je toe die je kan geven.

Oftewel… van een stressvol naar een relaxed, gelukkig en liefdevol leven gaan!

“Heel blij met jullie E-book, erg fijn om te lezen. Ik hou van korte hoofdstukken en beknopte teksten. Als er teveel tekst is, raak ik mijn aandacht snel kwijt. Dit vind ik echt super. Ontzettend veel herkenbare knelpunten en zeer goede oplossingen en tips. Ik kan nog heel veel leren :-). “

– Nanda-

“12 maanden relaxed voor minder geld van de fles shiraz! Die maar één avond werkt i.p.v. een heel leven :-).”

– Maaike-

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij:

Dagelijk opladen van je batterij

Betere nachtrust

Controle los te laten

Tips om makkelijk te kunnen ontspannen


Als je nu niets verandert, wat krijg je dan? 

Stel dat je nu niet in actie komt, hoe zit jouw leven er dan over 5 jaar uit? Heb je zoals zoveel vrouwen je eerste burn-out al achter de rug? Ben je nog steeds moe en heb je geen energie om te bewegen of om goed voor jezelf te zorgen? Omdat anderen al je tijd in beslag nemen?

En over 10 jaar begin je steeds meer lichamelijke klachten te vertonen omdat de gevolgen van teveel stress nou eenmaal een slechte gezondheid met zich meebrengen? Tijd en aandacht voor jezelf is waarschijnlijk nog steeds ver te zoeken. En als je jaren later wat meer tijd voor jezelf krijgt omdat je kinderen de deur uit zijn komt daar ineens de zorg voor je ouders om de hoek kijken. En jij? Jij zit volkomen uitgeblust op de bank omdat je niet in jezelf hebt geïnvesteerd! Die leuke baan of promotie is er nooit van gekomen, de reizen die je had willen maken, de leuke dingen die je had willen doen. Simpelweg omdat je daar de energie niet voor had en alles en iedereen voorrang kreeg om een gelukkig leven te hebben.

Is dat nou wat jij wilt met je leven?? 

Kies dus vanaf nu voor jezelf en doe met ons mee! En help ons om onze missie “alle vrouwen in Nederland tot de meest energieke en ontspannen van de wereld te maken” tot stand te laten komen. Het heeft niet alleen invloed op jou maar ook op de mensen om je heen, je kinderen, je partner, je collega’s en vriendinnen.

Dit e-book gaat jouw leven verbeteren op alle vlakken: 

Tijd, liefde en aandacht voor jezelf

Je energieker voelen

Je stress makkelijk herkennen

Je partner en kinderen zijn minder gestrest

Je leven is meer in balans

Je leven is een feest

De gevolgen zijn dus enorm als je ons e-book gaat lezen!

Ons e-book staat vol met praktische tips, informatie en ontspannings oefeningen. Je kan het overal lezen, op je telefoon, je e-reader, je computer, je tablet enz. Wel zo makkelijk dat je het altijd bij de hand hebt toch?

Denk eens aan al die uren die je in de auto of trein zit naar je werk, wachttijden bij de dokter, liggend op het strand. Overal kan je ons e-book volgen. Doe je mee?

WAT KRIJG JE?

Toegang tot het e-book "RELAX" in pdf of e-pub formaat.

Tips, trucs, ontspanningsoefeningen, meditatie voor 12 maanden van het jaar.

Een extra verrassing!

WAT KOST HET?

E-book “RELAX”

Briljant, eenvoudige tips.

Een must read voor: iedereen die relaxed wil gaan leven en op een ontspannen manier alle maanden van het jaar door wil komen.

Vol geluk en liefde! 

E-book RELAX € 11,95

Vind je het wel prima zo of wil je meer ontspanning, geluk en liefde in je leven?

Heb je nog meer vragen?

Mail of bel ons dan! Telefoon, 06 – 11491194 of via e-mail: info@relaxacademy.nl.

Pin It on Pinterest