Van een stressvol naar een energiek leven!

in 3 weken

Wij Petra en Nancy, weten uit eigen ervaring hoe lastig het is om een leven te hebben zoals je graag zou willen. Met veel energie, geluk en ontspanning.
Onze BAL methode passen we hiervoor dagelijks toe in ons eigen drukke leven.

Boost your life

Ons leven was een aantal jaar geleden nog chaotisch en gestrest, we renden van hot naar her zonder overzicht te hebben. Wanneer kwam er eens een eind aan onze eindeloze to-do lijstjes? Moe, moe, moe waren we, cafeïne en chocolade hielden ons op de been om toch aan alle eisen die aan ons gesteld werden te voldoen. Eisen die gesteld werden door werk, relatie en kinderen, al die ballen die we probeerden in de lucht te houden. 

Misschien herken je dit in je eigen leven?

Je gestrest voelen

 

Te weinig energie hebben

 

Jij komt altijd op de laatste plaats

 

Je moet zoveel

 

Geen tijd voor jezelf hebben

 

Wij hebben ons leven omgegooid! 

Doordat we geleerd hebben om los te laten, goed voor onszelf te zorgen en ons zelf op de eerste plaats te zetten. Wij hebben onze eigen BAL methode in ons leven toegepast en kunnen nu alle ballen loslaten die niet belangrijk zijn en hebben genoeg energie om de rest van de ballen omhoog te houden. Verandering is lastig maar wij zijn er om samen met jou de uitdaging aan te gaan! We nemen de excuses, die je gebruikt om druk en moe te blijven weg, zodat er ruimte ontstaat om de reis naar een energiek leven te gaan maken. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ook jij een meer ontspannen en energiek leven kunt leiden zullen wij er alles aan doen om jou hierbij te begeleiden.

Wil jij, net als wij, ook een leven waarin je:

Stress in balans kan houden

 

Energieker kan zijn

 

Jezelf op de 1e plaats gaat zetten

 

Leert loslaten

 

Of te wel… van een stressvol naar een energiek en relaxed leven gaan!

Als je nu niets verandert, wat krijg je dan? 

Stel dat je nu niet in actie komt, hoe zit jouw leven er dan over 5 jaar uit? Heb je zoals zoveel vrouwen je eerste burn-out al achter de rug? Ben je nog steeds moe en heb je geen energie om te bewegen of om goed voor jezelf te zorgen? Omdat anderen al je tijd in beslag nemen?

En over 10 jaar begin je steeds meer lichamelijke klachten te vertonen omdat de gevolgen van teveel stress nou eenmaal een slechte gezondheid met zich meebrengen? Tijd en aandacht voor jezelf is waarschijnlijk nog steeds ver te zoeken. En als je jaren later wat meer tijd voor jezelf krijgt omdat je kinderen de deur uit zijn komt daar ineens de zorg voor je ouders om de hoek kijken. En jij? Jij zit volkomen uitgeblust op de bank omdat je niet in jezelf hebt geïnvesteerd! Die leuke baan of promotie is er nooit van gekomen, de reizen die je had willen maken, de leuke dingen die je had willen doen. Simpelweg omdat je daar de energie niet voor had en alles en iedereen voorrang kreeg om een gelukkig leven te hebben.

Is dat nou wat jij wilt met je leven?? 

Kies dus vanaf nu voor jezelf en doe met ons mee! En help ons om onze missie “alle vrouwen in Nederland tot de meest energieke en ontspannen van de wereld te maken” tot stand te laten komen. Het heeft niet alleen invloed op jou maar ook op de mensen om je heen, je kinderen, je partner, je collega’s en vriendinnen.

De invloed van onze trainingen gaan jouw leven verbeteren op alle vlakken:

Je kan je droombaan of promotie krijgen

 

Je financiën verbeteren

 

Je voelt je gezond

 

Je partner en kinderen zijn minder gestrest

 

Je huishouden loopt op rolletjes

 

Je leven is een feest

 

De gevolgen zijn dus enorm als je met ons meedoet! Durf jij het aan om met ons mee te doen? Zodat ook jij een energiek en ontspannen leven krijgt? Omdat wij het jou ook zo gunnen om een overvloedig, relaxt leven te krijgen helpen we je graag op weg!

Ons online programma is tijdbesparend. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar verschillende cursussen en methoden om jouw leven te veranderen in een ontspannen leven, wel zo makkelijk toch?

Onderwerpen die aan bod komen in de training: 

WEEK 1

Een energiek en ontspannen leven is een keuze

Met de tools en technieken in deze module krijg je inzicht hoe jouw balans tussen stress en ontspanning is. Tevens gaan we jouw energie niveau in kaart brengen. We creëren hierdoor bewustzijn zodat je overzicht krijgt in jouw drukke leve

WEEK 2

Alice in wonderland

In deze module ga je ontdekken hoe je een doelt stelt. Hoe ziet jouw energieke en ontspannen leven er nu eigenlijk uit?  We maken door middel van een stappenplan zodat je op weg kan gaan naar jouw einddoel.

WEEK 3

Niets doen is ook iets doen

We hebben de voorgaande weken gewerkt aan het inzicht krijgen en doelen stellen. Ontdek in deze module wat jou nou blokkeert om verder te gaan. Wie of wat houdt je tegen om je doel te bereiken? We gaan vanuit ontspanning je beperkende overtuigingen aanpakken.

WAT KRIJG JE?

Elke week een nieuwe trainingsmodule met werkblad en oefeningen.

 

Elke week een filmpje met uitleg over de lessen van desbetreffende week.

 

Een exclusieve Facebook groep waarin je je vragen kunt stellen, ideeën uitwisselen en support krijgt van ons en de groep

(in een veilige groep met gelijkgestemden te werken geeft je inspiratie en steun om verder te komen).

Bonussen en verrassingen

 

WAT KOST HET?

De investering in jezelf van dit 3-weekse online programma bedraagt 99 euro incl. btw.

 

Datum: We starten najaar 2018

Waar: Online

Wie: Petra en Nancy

Investering: € 99,00

Vind je het wel prima zo of doe je mee?


Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd moet ik per week investeren in online trainingen?
Ongeveer 2 uur per week, boek je de masterclass erbij dan komt er 1 uur per week extra bij.
Hoe werkt de aanmeldprocedure?
Aanmelden werkt heel eenvoudig:

  1. Klik op de link of knop ‘inschrijven’. In je browser verschijnt de aanmeldpagina met het inschrijfformulier.
  2. Je vult alle verplichte gegevens in (gemerkt met *).
  3. Vervolgens klik je op de knop aanmelden. Dan verschijnt een bevestigingsvenster.

Je ontvangt uiterlijk binnen 1 werkdag een complete bevestiging met route informatie via de e-mail. Tevens ontvang je een factuur in een aparte e-mail.

Ik meld me aan, zit ik er dan meteen aan vast?
Je hebt je ingeschreven als deelnemer voor een seminar, live of online training. Na ontvangst van jouw betaling is de aanmelding definitief.
Wat doe ik bij verhindering?
Als je onverwacht verhinderd bent voor een seminar of live training. Je kan je je altijd kosteloos laten vervangen door iemand anders, mits het minimaal 1 week voor aanvang aan ons doorgegeven.

Annulering is alleen per e-mail mogelijk tot uiterlijk 4 weken voor aanvang van de live training. Indien je korter dan 4 weken van tevoren annuleert dan wordt hiervoor een bedrag van € 100,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf twee weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deelnamekosten worden niet terugbetaald, het is wel mogelijk om aan een volgende gelijkwaardige bijeenkomst deel te nemen. Voor de seminar is het niet mogelijk om restitutie te ontvangen.

Deelname aan de online trainingen kunnen op ieder moment stopgezet worden, hierbij vind geen restitutie van het  deelnemersgeld plaats. De Relax Academy behoudt zich het recht voor deelname aan een online training te weigeren als wij het niet verantwoord vinden, de online deelnemer krijgt het volledige bedrag terug.

Zie verder de algemene voorwaarden 

Heb je een vaste coach bij de privé coaching sessies van de Masterclass?
Je werkt elke week met dezelfde coach, in dringende gevallen kan bij verhindering van de coach een vervanger diens plaats innemen.
Hoe weet ik of er nog plaatsen beschikbaar zijn?
Heel eenvoudig: we zetten op de site als het seminar of de training vol zit. Wil je je met  meerdere deelnemers tegelijk inschrijven? Dan is het verstandig om eventjes contact met ons op te nemen. Dat kan per telefoon, 06 – 1149 1194 of via e-mail: info@relaxacademy.nl.
Hoe weet ik of de training doorgaat?
Wij organiseren de live trainingen en seminars volgens een van te voren vastgestelde kalender. Veertien dagen voor de training beslissen wij definitief of de training doorgaat.

Mocht de training niet doorgaan – wat zelden of nooit gebeurt – dan overleggen wij (telefonisch) met je. Kunnen wij geen passend alternatief afspreken? Dan krijg je – wanneer je al had betaald – je geld volledig terug.

Heb je nog meer vragen?

Mail of bel ons dan! Telefoon, 06 – 11491194 of via e-mail: info@relaxacademy.nl.