Audio Training!

 Wil jij ook een relaxed en energiek leven?

Wij zijn Petra en Nancy en gaan jou hierbij helpen. 

 13 audio trainingen hebben wij voor jou klaar staan, doe jij mee?

 

Audio “Boost your life mini”. 

Ons leven was een aantal jaar geleden nog chaotisch en gestrest, we renden van hot naar her zonder overzicht te hebben. Wanneer kwam er eens een eind aan onze eindeloze to-do lijstjes? Moe, moe, moe waren we, cafeïne en chocolade hielden ons op de been om toch aan alle eisen die aan ons gesteld werden te voldoen. Eisen die gesteld werden door werk, relatie en kinderen, al die ballen die we probeerden in de lucht te houden. 

Misschien herken je dit in je eigen leven?

Je gestrest voelen

Te weinig energie hebben

Jij komt altijd op de laatste plaats

Je moet zoveel

Geen tijd voor jezelf hebben

Wij hebben ons leven omgegooid! 

Doordat we geleerd hebben om los te laten, goed voor onszelf te zorgen en ons zelf op de eerste plaats te zetten. Wij hebben onze eigen BAL methode in ons leven toegepast en kunnen nu alle ballen loslaten die niet belangrijk zijn en hebben genoeg energie om de rest van de ballen omhoog te houden. Verandering is lastig maar wij zijn er om samen met jou de uitdaging aan te gaan! We nemen de excuses, die je gebruikt om druk en moe te blijven weg, zodat er ruimte ontstaat om de reis naar een energiek leven te gaan maken. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ook jij een meer ontspannen en energiek leven kunt leiden zullen wij er alles aan doen om jou hierbij te begeleiden.

Wil jij, net als wij, ook een leven waarin je:

Stress in balans kan houden

Energieker kan zijn

Jezelf op de 1e plaats gaat zetten

Leert loslaten

Of te wel… van een stressvol naar een energiek en relaxed leven gaan!

Als je nu niets verandert, wat krijg je dan? 

Stel dat je nu niet in actie komt, hoe zit jouw leven er dan over 5 jaar uit? Heb je zoals zoveel vrouwen je eerste burn-out al achter de rug? Ben je nog steeds moe en heb je geen energie om te bewegen of om goed voor jezelf te zorgen? Omdat anderen al je tijd in beslag nemen?

En over 10 jaar begin je steeds meer lichamelijke klachten te vertonen omdat de gevolgen van teveel stress nou eenmaal een slechte gezondheid met zich meebrengen? Tijd en aandacht voor jezelf is waarschijnlijk nog steeds ver te zoeken. En als je jaren later wat meer tijd voor jezelf krijgt omdat je kinderen de deur uit zijn komt daar ineens de zorg voor je ouders om de hoek kijken. En jij? Jij zit volkomen uitgeblust op de bank omdat je niet in jezelf hebt geïnvesteerd! Die leuke baan of promotie is er nooit van gekomen, de reizen die je had willen maken, de leuke dingen die je had willen doen. Simpelweg omdat je daar de energie niet voor had en alles en iedereen voorrang kreeg om een gelukkig leven te hebben.

Is dat nou wat jij wilt met je leven?? 

Kies dus vanaf nu voor jezelf en doe met ons mee! En help ons om onze missie “alle vrouwen in Nederland tot de meest energieke en ontspannen van de wereld te maken” tot stand te laten komen. Het heeft niet alleen invloed op jou maar ook op de mensen om je heen, je kinderen, je partner, je collega’s en vriendinnen.

 

De invloed van onze trainingen gaan jouw leven verbeteren op alle vlakken: 

 

Je kan je droombaan of promotie krijgen

Je financiën verbeteren

Je voelt je gezond

Je partner en kinderen zijn minder gestrest

Je huishouden loopt op rolletjes

Je leven is een feest

De gevolgen zijn dus enorm als je met ons meedoet! Durf jij het aan om met ons mee te doen? Zodat ook jij een energiek en ontspannen leven krijgt? Omdat wij het jou ook zo gunnen om een overvloedig, relaxt leven te krijgen helpen we je graag op weg!

 

Ons audio programma is tijdbesparend. Je kan het overal luisteren, op je telefoon, je computer, je tablet enz. Wel zo makkelijk dat je het altijd bij de hand hebt toch?

Denk eens aan al die uren die je in de auto of trein zit naar je werk, wachttijden bij de dokter, liggend op het strand. Overal kan je ons lesprogramma volgen.
Doe je mee?

 

Onderwerpen die aan bod komen in de training: 

Les 1

Een energiek en ontspannen leven is een keuze

Met de tools en technieken in deze module krijg je inzicht hoe jouw balans tussen stress en ontspanning is. Tevens gaan we jouw energie niveau in kaart brengen. We creëren hierdoor bewustzijn zodat je overzicht krijgt in jouw drukke leven.

Les 2

Alice in wonderland

In deze module ga je ontdekken hoe je een doelt stelt. Hoe ziet jouw energieke en ontspannen leven er nu eigenlijk uit?  We maken door middel van een stappenplan zodat je op weg kan gaan naar jouw einddoel.

Les 3

Niets doen is ook iets doen

We hebben de voorgaande weken gewerkt aan het inzicht krijgen en doelen stellen. Ontdek in deze module wat jou nou blokkeert om verder te gaan. Wie of wat houdt je tegen om je doel te bereiken? We gaan vanuit ontspanning je beperkende overtuigingen aanpakken.

WAT KRIJG JE?

Toegang tot alle 13 audio trainingen.

Elke donderdag onze gratis Relax brief vol met tips. Wil je deze niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit onderaan de e-mails.

Een bonus en meditatie.

WAT KOST HET?

De investering in jezelf van deze 13 audio trainingen bedraagt 99 euro incl. btw.

Je kunt op elk moment starten met de trainingen.

Datum: elk moment van het jaar

Waar: Online

Wie: Petra en Nancy

Investering: € 99,00

Vind je het wel prima zo of doe je mee?


Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd moet ik per week investeren in online trainingen?

Gemiddeld ongeveer 10 minuten per audio.

Hoe werkt de aanmeldprocedure?

Aanmelden werkt heel eenvoudig:

  1. Klik op de link of knop ‘inschrijven’. In je browser verschijnt de aanmeldpagina met het inschrijfformulier.
  2. Je vult alle verplichte gegevens in (gemerkt met *).
  3. Vervolgens klik je op de knop aanmelden. Dan verschijnt een bevestigingsvenster.

Je ontvangt uiterlijk binnen 1 werkdag een complete bevestiging informatie via de e-mail.

Ik meld me aan, zit ik er dan meteen aan vast?

Je hebt je ingeschreven als deelnemer voor een seminar, live, audio of online training. Na ontvangst van jouw betaling is de aanmelding definitief.

Heb je nog meer vragen?

Mail of bel ons dan! Telefoon, 06 – 11491194 of via e-mail: info@relaxacademy.nl.

Pin It on Pinterest