12 MAANDEN STRESSVRIJ

RELAX

€ 19,95 + € 2,95 verzendkosten

Help jij ons om Nederland stressvrij te krijgen?

Wij hebben een boek geschreven, RELAX 12 maanden stressvrij!

Vanaf nu dus verkrijgbaar! 

12 maanden stressvrij

Dit boek gaat over het loslaten van stressvolle situaties en gedachten. Over het opbouwen van zelfvertrouwen, het krijgen van zelfreflectie en bewuster in het leven staan.

Door onderwerpen te kiezen die wij meegemaakt hebben, die cliënten in onze praktijk hebben verteld en uit verhalen van vriendinnen, hebben wij een mooi overzicht van stressvolle situaties gekregen.

Wij zien als massage-therapeuten veel vrouwen met stressklachten in onze praktijk. Hun belangrijkste vragen: Hoe kan ik dit loslaten? Hoe kan ik deze situatie veranderen? Gevolgd door: waarom heeft nooit iemand dit mij geleerd?

Voor ons waren deze vragen de aanzet om dit boek te schrijven. Ook wij hebben een behoorlijk portie stress gehad en hebben moeten leren om dit los te laten. De belangrijkste vragen die wij onszelf hebben gesteld in deze zoektocht naar ontspanning waren: Wil ik gestrest blijven? Of wil ik meer ontspannen gaan leven? Want je hebt altijd een keuze, en een ontspannen leven is ook een keuze!

Herken je dit ook?

Soms kom je in de situatie dat je moeite hebt om je hoofd boven water te houden, je wordt eigenlijk geleefd van dag tot dag. Als je dan eindelijk in bed ligt komen er ineens al die gedachten naar boven.

Lukt het me wel om mijn werk af te krijgen? Hoe red ik het deze maand financieel weer? Heb ik wel genoeg tijd en aandacht aan mijn kinderen gegeven, zitten ze wel goed in hun vel? Ik zou eigenlijk naar de sportschool moeten en gezonder moeten eten, maar wanneer heb ik daar tijd voor? Al deze gedachten zorgen ervoor dat je voortdurend stress ervaart.

Hoe kan je er nou voor zorgen dat je elke dag van je leven zorgeloos kan genieten? Helemaal jezelf zijn? Je rustig en fit voelen en ook nog tijd voor jezelf overhouden? Zonder stress de dagen vol energie doorkomt?

Met dit boek gaat dat lukken!

Elke maand komen er vier onderwerpen aan bod. We geven je inzicht in het onderwerp met de bijpassende tips of oefeningen. Elk kwartaal bevat een oefening met een link naar onze website waar je meditaties, een bodyscan of een ademhalingsoefening kan volgen. Na elk hoofdstuk volgt er een pagina waarin jij je notities kan opschrijven. Tevens bevat elke maand een inspirerende quote.

Kies dus vanaf nu voor jezelf en doe met ons mee! En help ons om onze missie “alle vrouwen in Nederland tot de meest ontspannen van de wereld te maken” tot stand te laten komen.

Ons motto is: een ontspannen leven is een keuze! Misschien geldt dat na het lezen van dit boek ook voor jou?

Liefs,

Petra & Nancy

€ 19,95 + € 2,95 verzendkosten