” Zet een stap op weg naar een ontspannen leven “

Petra-en-Nancy-300x270Met deze geheime relax tips kan je alvast een begin maken naar een ontspannen leven.

Hou je dagelijks alle ballen omhoog en weet jij nog niet zo goed hoe je wel kan ontspannen?

Wij zijn Petra en Nancy: moeders, vriendinnen, massage therapeuten, trainers en inspirators.

Sinds 2005 zijn wij bezig om vrouwen door middel van massage, ontspanningstechnieken en coaching in beweging

te zetten om bewust te gaan ontspannen.  Nu hebben we besloten om al onze kennis te gaan combineren en dit te gaan delen met alle vrouwen in Nederland.

Herken je jezelf hierin?

Een overvolle agenda

Te weinig tijd voor jezelf

Altijd maar dingen moeten

Vaak moe

Geen zin meer om te gaan bewegen

Wil je ook een ontspannen leven?

Vol energie

Met meer tijd voor jezelf

Waarin je niets moet maar wilt

Met een gezonde lifestyle

met meer overzicht

Download dan nu hieronder onze 10 geheime relax tips en ga op weg naar een ontspannen leven:

Mijn ervaringen met de Relax Academy zijn echt heel positief. Ik heb deelgenomen aan de Stress naar Relax Challenge.De onderwerpen die zijn behandeld zijn niet in vijf dagen opgelost maar ze zitten nu wel in mijn hoofd. Wat me het meeste is bijgebleven dat ik me meer bewust ben van mezelf, ik accepteer dingen zoals ze zijn waardoor ik me al veel beter ben gaan voelen omdat ik nu makkelijker kan loslaten.Elke dag maak ik een lijstje met taken, die zorgen ervoor dat ik weer ruimte in me hoofd heb. En zo meer een ontspannen leven kan hebben. Sandra

Ontvang onze geheime tips! 

Als hart en hoofd verbonden zijn, kom je pas echt tot rust. Het duurde even voordat ik dit door had, maar door de gesprekken met Petra van de Relax Academy kreeg ik steeds meer inzicht in mijn innerlijke welzijn. Lieke